Tjänsteleverantörer

Nedan presenteras de tjänsteleverantörer som är anslutna till portalen och därmed erbjuder sina tjänster i nätet. Tryck på respektive varumärke för att läsa mer.

TillbakaBläddra bland våra tjänster

Sveriges bästa bredband för företag

Bahnhof är en av Sveriges största internetoperatörer – nu med över 450 000 nöjda kunder! Som kund hos oss ansluts du till landets modernaste bredbandsnät med blixtsnabb och driftsäker access till resten av internet.

• Sveriges bästa internetoperatör (Nordic Benchs undersökning 2019–2024)

• Snabbast bredband i Sverige (Bredbandskollen)

• Sveriges nöjdaste kunder - 4 år i rad (Svenskt kvalitetsindex)

Mycket mer än bara bredband
Vi har alla tjänster som ditt företag behöver. Allt från WiFi på kontoret och företagstelefoni till kraftfulla säkerhetslösningar och backup. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på Bahnhof.se/ftg

Sveriges modernaste datacenter och molntjänster
I våra datacenter erbjuder vi både traditionell colocation och moderna molntjänster – allt från enklare servrar till kompletta virtuella datacenter. Byggt på den senaste tekniken och anslutet till vårt eget fibernät. Läs mer och beställ på Bahnhof.Cloud

Med oss lagras all din data på svensk mark, skyddad under svensk lag. Allt driftas i våra egna datacenter som har miljömärkningen Triple Green – all värme återvinns och hallarna drivs med förnybar el.

Internet med sekretess
Bahnhof står på din sida i alla frågor som rör integritet och yttrandefrihet online. Vi ger dig som kund maximal säkerhet mot digital övervakning, företagsspionage och läckor.